guitar-case-485112_1280
Audio

No Audio Src, Use Featured

Kembang cinta nu ngarias impenan
Datang unggal peuting teu weleh diondang
Hate asa diparende pikiran ngalayang jauh ngawang ngawang

Angin peuting cing ulah cararicing
Geura pang dugikeun salam ka manehna
Tembang tembang tina hate anu ngundang rasa pinuh panghareupan
(more…)